tisdag 6 juli 2010

Vardagsrum


Här ser vi vardagsrummet med ryggåstak som för närvarande används som snickarbod.



Härligt med fönster från golv till tak för bästa utsikt mot skogen.



Ser fram emot mysiga kvällar med en kopp te i soffan när tomten är klar och man kan se en skymt av gräs och en färdigbyggd uteplats genom dessa fönster.

2 kommentarer:

  1. Vilket vädersträck har ni placerat huset i? Och hur stor tomt har ni? Har ni valt att bygga garage också, i så fall vilket? Jag är så nyfiken! Drömde väldigt gott i nattvefter att ha läst din blogg innan jag somnade :-) Hoppas allt går vägen för oss med bank, kommun och husköp! :-)

    SvaraRadera
  2. Vi har solen i söderläge snett på framsidan av huset på morgonen.
    Vi har planerat att göra ett soldäck i framtiden som sträcker sig från sidan av huset och bak mot uteplatsen för att nyttja maximal sol.

    Vår tomt är ca 1100kvm och det känns lagom. Vi valde att placera huset så nära tomtgränsen som möjligt från framsidan sett för att få en stor baksida.

    Garage är inget som vi har valt att göra med LB- hus. Vi tänker köpa ett koncept senare vilket blir ett billigare alternativ. Troligtvis bygger vi det själva (läs med hjälp av kunniga pappor).
    Tänk på att ha med det i bygglovet så slipper ni betala extra för det senare.

    Roligt att du tyckte om bloggen! Är ett bra sätt att gå tillbaka och minnas.
    Hoppas att allt löser sig med bank och hela resan av val av tomt och hus. Det är något som ni alltid kommer att ha med er.
    Lycka till!

    SvaraRadera