tisdag 5 januari 2010

Classic 159













Detta är det hus vi ska bygga. Det heter Classic 159 (159 kvm) och är ett 1,5-planshus i vinkel. Vi kommer att bygga med oinredd övervåning till att börja med, det räcker för oss två så länge.
Fasaden kommer att vara av vit puts och inte röd träpanel som ovan.














Denna bild visar modell Classic 147 och har en annan taklutning. Det som skiljer är att övervåningen är 12 kvm mindre, i övrigt så är dom identiska. Vårt kommer att likna det på denna bild med vit puts och grått tegeltak.

3 kommentarer:

  1. Spännande, skall bli rolitg att se hur det går för er.

    SvaraRadera
  2. Gud vad roligt att få följa med och se hur det ser ut! Vi funderar också på att bygga, vet dock inte om allt går vägen med bank eller tomt! Men vi har i alla fall tittat på ett Classic 159 hus, så det kan hända att jag kommer ställa lite frågor om det blir aktuellt med husbygge! :-D (sitter just nu på jobb så det finns inte tid för mig att läsa igenom din blogg nu, men det kommer! Jag lovar!)

    /Cicci

    SvaraRadera
  3. Sitter här och tittat igenom gamla inlägg och inte sett förrän nu att några har skrivit, men bättre sent än aldrig eller hur?

    Alla frågor är välkomna! Vi hade en hel del frågetecken när vi var i startgroparna och man var mer än tacksam för tips och råd.

    SvaraRadera